De Huisregels van Massagepraktijk Massage By Daan
15843
page-template-default,page,page-id-15843,bridge-core-3.1.3,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-30.2,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-7.4,vc_responsive
 

Huisregels

Om de behandelingen zo goed mogelijk te laten verlopen gelden er bij Massagepraktijk Massage By Daan wat huisregels.

1. Ethiek en hygiëne zijn vanzelfsprekend. Van jou verwacht ik dat je schoon op de afspraak verschijnt. Jij mag verwachten dat de praktijkruimte en de gebruikte materialen schoon zijn. Handdoeken was ik na elke behandeling.

2. Om ontspannen de praktijk in te stappen, adviseer ik je om op tijd te komen.

3. Tijdens de eerste afspraak stel ik je vragen (anamnese) over ziekte, lichamelijke conditie, medicijngebruik, leefgewoontes en je verwachtingen van de massage of behandeling. Je bent zelf verantwoordelijk voor het geven van (juiste) informatie. Aan de hand van deze informatie, maar ook tijdens de behandeling, kan ik besluiten je niet (verder) te behandelen en je doorverwijzen naar een arts of specialist. Heb je klachten en twijfel je of je gemasseerd mag worden? Vraag dit dan eerst na bij je arts.

4. Bedenk of er nog andere belangrijke dingen zijn die ik moet weten om de behandeling een zo goed mogelijk resultaat te kunnen geven.

5. Alle informatie die je voor, tijdens of na een behandeling met mij deelt of aan mij toevertrouwd is vertrouwelijk en deel ik niet met anderen.

6. Een afspraak die je telefonisch of via het contactformulier maakt is bindend en kan alleen telefonisch worden verzet of afgezegd. Tot uiterlijk een dag van tevoren kan je een afspraak kosteloos verzetten of afzeggen. Bij afzeggen of verzetten op de dag zelf breng ik 50% van de behandelingskosten in rekening.

7. Zet tijdens de behandeling je mobiele telefoon uit. Trek makkelijke kleding aan en draag zo min mogelijk sieraden.

8. Drink na de massage altijd voldoende water om alle afvalstoffen uit je lichaam te verwijderen.

9. Ik kan je niet masseren als er sprake is van koorts, infecties, hart- of vaataandoeningen, besmettelijke huidaandoeningen, overmatig gebruik van drank of drugs, slechte algemene gezondheid en de eerste drie maanden van een zwangerschap.

10. Ik kan altijd besluiten iemand niet toe te laten tot de praktijk en ook niet te behandelen.

11. In de praktijk worden geen erotische behandelingen gegeven.

Is iets je nog niet duidelijk over de werkwijze van Massagepraktijk Massage By Daan of heb je een andere vraag? Aarzel niet en neem contact met mij op. Dat kan telefonisch (06 48 66 20 04) of via het contactformulier.

Alleen nog ruimte voor nieuwe cliënten die een Rouw massage wensen