Hallux Valgus - Massage By Daan
16628
post-template-default,single,single-post,postid-16628,single-format-standard,bridge-core-3.1.3,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-30.2,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-7.7.1,vc_responsive
 

Hallux Valgus

Hallux valgus

Hallux Valgus

Ik heb m…gekregen van de mama van mijn mama. Oma Waagemans. Vol verbazing keek ik naar haar sloffen met harde zool. Totdat ik haar een keer ging helpen met kousen aan trekken. Toen keek ik toch met een beetje afschuw naar die hele grote knokkel en die hele grote scheve teen.

Aan beide voeten en ik wil dat niet. Dus nu train ik mijn voeten. Eerlijk waar, dat moet je ook doen. Naast je hartspier trainen, je beenspieren, armspieren en lachspieren. En de rest, nu dus ook mijn voeten.

Als ik op de wc zit grijp ik met mijn tenen de badmat alsof ik ruzie met dat ding heb. Vervolgens slinger ik een elastieken haarband om mijn tenen en trek ze uit elkaar.
Daarna pak ik de teen in mijn hand en draai rondjes op de hoop dat het gewricht niet aan elkaar gaat groeien. Dan….ja je denkt dat dat genoeg zal zijn…nee, nee. Vervolgens op een tennisbal de peesplaat masseren. Klaar…

Wha,ha, ha….grapje. Dan mag ik overdag nog met de tenenspreider lopen, ze zeggen, en ze zijn Cocky en Yvonne van voetentraining, dat je dan je voetspier traint.

En dit alles heeft tot gevolg dat ik ’s nachts de slaap niet kan vatten omdat ik het gevoel heb dat er een xl tampon tussen mijn tenen zit.
Dan ga ik toch weer twijfelen aan mijn bikkelharde training…want twijfel is my middle name…Alleen nog ruimte voor nieuwe cliënten die een Rouw massage wensen