Blog schrijven - Massage By Daan
16725
post-template-default,single,single-post,postid-16725,single-format-standard,bridge-core-3.1.3,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,side_area_uncovered_from_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-30.2,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-7.7.1,vc_responsive

Blog schrijven

Daar zit ik dan naast mijn website bouwer en onderhouder, te kijken hoe zij het weer fixt. In mijn werk verander ik en dan is het handig als je website mee verandert. Alleen kan ik soms nogal veel willen veranderen en dan weet ik, rustig aan Daan. Stapjes. 

Dus stapje 1 was; de Lomi Lomi massage eraf, Deze was lichamelijk voor mij toch te zwaar, helaas. En na tijden met een gat op mijn site nu de transformational cupping erop. Een vorm van intens cuppen, bodywork en detoxen. Ze zet alles erop; de foto en de tekst en verder de linkjes die dan weer gaan kloppen als je ze aanklikt. Ook handig en kundig wat ze doet.

Ze vertelt over de achterkant van mijn website, dat je beter wordt gevonden als je meer woorden hebt. Er ontstaan dan namelijk meer ‘zoekwoorden’ en dan komt je site eerder naar boven. 

Ach, en daar voel ik hem al, wil ik wel beter te zien zijn? Mijn praktijk zit eigenlijk vol. Dan moet ik weer dat nee zeggen oefenen, iets dat ik zo lastig vind. 

En ik vind het ook raar, als ik gewoon ChatGPT aanzet dan krijg ik ook een blog.  Kost me geen moeite en zo houden we elkaar lekker voor de gek. 

AI klinkt voor mij als ai, soort au, ik kan hier best verdrietig van worden. En het gekke is ook wel blij want je kan ChatGPT alles vragen, hoef ik niemand meer lastig te vallen met mijn bijzondere hersenspinsels. 

Nou dit was dan weer even een hersenspinsel van mij, wie weet ben je via wat zoekwoorden op mijn site teregekomen. Hier ben ik, via deze blogs leer je mij en mijn werk een beetje kennen. Alleen nog ruimte voor nieuwe cliënten die een Rouw massage wensen